Livrarea si Plata

Transport & Livrare

Datorita numarului foarte mare de articole pe care le comercializam, livrarea acestora dureaza maximum 10 zile lucratoare. Exista insa si produse aflate in stoc a caror livrare catre dumneavoastra dureaza 2 zile lucratoare.

Livrarea se face in general prin curier sau prin posta, insa daca va grabiti va putem livra marfa comandata in 5 zile lucratoare contra unei taxe suplimentare de 10 euro / kg, TVA inclus.

Livrarea este gratuita pentru comenzile mai mari de 500 de ron TVA inclus si se aplica doar livrarii prin curier sau posta. Daca produsele livrate au vreun defect trebuie sa ne instiintati in maxim 3 zile de la primirea lor.

Unele comenzi pot intarzia mai mult de 10 zile lucratoare datorita lipsei acestora de pe stoc la producator, a deteriorarii in timpul transportului sau cu ocazia diverselor sarbatori legale din tarile tranzitate.

Confidentialitatea & Siguranta datelor

Completand formularul de comanda inseamna ca va dati acceptul ca datele dumneavoastra sa fie retinute in vederea emiterii de facturi sau diverse informari. 

Pentru a imbunatati calitatea serviciilor noastre si pentru a intelege mai bine nevoile clientilor nostri, toate schimburile de informatii dintre societatea noastra si dumneavoastra sunt retinute in baza noastra de date. Datele clientilor retinute in baza noastra de date beneficiaza de confidentialitate si nu pot ajunge la vreo alta companie si nici nu vor fi facute publice.

Accesul la datele clientilor pe siteul nostru este disponibil numai personalului autorizat.

Returnare & Inlocuire produse

Returnarea si/sau inlocuirea produselor este posibila doar daca acestea nu prezinta deteriorari ale produsului sau ambalajului original, in termen de 30 de zile de la data cumpararii acestora. In acest caz costurile de transport cad in sarcina cumparatorului, urmand ca in termen de 30 de zile de la data receptionarii produsului returnat sa fie returnata si suma platita pentru acel produs.

Modalitati plata

Plata se poate face prin transfer bancar sau ramburs la firma de curierat. Daca preferati transferul bancar, metoda cea mai comoda si accesibila in zilele noastre, atunci va trebui sa ne faceti dovada platii, trimitandu-ne pe mail sau fax o copie a ordinului de plata procesat de catre banca. Plata se poate face prin transfer bancar sau ramburs la firma de curierat. 

Meniu

TAPET ONLINE

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare

Creaza cont gratuit pentru a putea administra lista de favorite.

Login