Plinta decorativa pardoseli aluminium Latime 23 mm Inaltime 55 mm Lungime 2500 mm Creativa LP55

Plinta decorativa pentru pardoseli din aluminium Creativa LP55.

192,00 RON
(76,80 RON ml)
Dupa caz pret per buc sau ml (vezi detalii)
Adauga la favorite
Descriere

Plintele decorative din polimer dur sunt solutii profesionale, elegante si practice, de neinlocuit in amenajarea spatiilor de locuit, comerciale sau chiar industriale.

Plintele decorative din polimer dur au o suprafata foarte fina si neteda, sunt de culoare alba, si se monteaza prin lipire cu siliconul recomandat de producator.

Aceste plinte decorative din polimer dur rezista la socuri sau lovituri dar mai ales sunt extrem de rezistente la umezeala si mucegai.

Chiar daca plintele decorative din polimer dur sunt foarte bine finisate si de culoare alba, ele trebuiesc vopsite dupa instalare si rostuire cu vopseluri de regula teflonate, cu mentiunea ca trebuiesc evitate vopselurile pe baza de solventi ce ar putea afecta structura sau aspectul acestora.

Un mare avantaj al acestor plinte decorative din polimer dur este ca, in caz de lovituri puternice ce pot afecta suprafata plintei, se procedeaza la chituirea zonei afectate si apoi la vopsirea acesteia, prelungindu-i considerabil durata de viata.

Detalii
LP55

Date

Tapet fabricat in
Polonia
Inaltime
55 mm
Latime
23 mm
Lungime
2500 mm
Comentarii

Meniu

TAPET ONLINE

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare

Creaza cont gratuit pentru a putea administra lista de favorite.

Login