Tapet perete uni texturat tesatura maro Beta 1112-4

Tapet perete uni texturat tesatura maro Beta 1112-4

ATENTIE !! Rola dubla de 10,6 MP !

Vezi video catalog aici : https://www.youtube.com/watch?v=uGSSOIUgLJI&feature=youtu.be

Livrare gratuita a produselor a caror valoare depaseste 500 ron TVA inclus.

Curieri agreati : Fan Courier, Dragonstar, DPD.

Returnare gratuita a produselor in 14 zile.

350,00 RON 500,00 RON -30%
Dupa caz pret per buc sau ml (vezi detalii)
Adauga la favorite
Descriere

Tapet decorativ superlavabil vinil greu pe suport vlies ( se aplica adeziv doar pe perete ) lat de 106 cm si lung de 10.05 m. Model de tapet dormitor , simplu , uni , texturat , tesatura maro. Acesta este un tapet dormitor dar poate fi utilizat si ca tapet bucatarie , tapet baie sau tapet pentru living / sufragerie.

 Instructiuni montaj

a.       Verificati inca o data masuratorile pe baza carora ati cumparat tapetul. Este posibil sa fi gresit la masuratori, sa nu fi luat in calcul pierderile si sa nu va ajunga!

b.      Verificati daca toate rolele de tapet provin din acelasi lot de fabricatie, altfel exista riscul sa aveti role din nuante usor diferite!

c.       Respectati instructiunile de montaj ale producatorului de pe eticheta rolei de tapet, referitor la modul de aplicare al adezivului de tapet ( pe spatele tapetului si perete sau doar pe perete ), sensul de montaj al fasiilor de tapet pe perete si repretarea modelului de tapet daca este cazul.

d.      Atentie la pregatirea peretilor pe care urmeaza a se monta tapetul, acestia trebuie sa fie gletuiti, amorsati, degresati si deprafuiti! Bineinteles ca un perete perfect neted si finisat este ideal, se intampla rar, e adevarat, dar conteaza foarte mult in realizarea unui montaj de calitate.

e.      Indepartati prizele, intrerupatoarele, aplicele si alte asemenea obiecte in spatele carora se va monta tapetul. Nu uitati sa intrerupeti circuitele electrice inainte de a efectua aceasta operatiune.

f.        Asigurati-va ca aveti toate sculele necesare montarii tapetului : ruleta, creion, fir cu plumb / boloboc / laser de nivel , foarfeca, cutter si lame de rezerva, pensula , trafalet,  rola de cauciuc, liniar pt taiere la colt, scara, galeata pt adeziv, masa ( in cazul in care trebuie sa montati un tapet pe spatele caruia trebuie aplicat adeziv ) , burete / laveta care nu lasa scame pt indepartarea urmelor de adeziv de pe suprafata tapetului si a zonei de lucru ( gen podea, obiecte inconjuratoare , etc )

g.       Pregatiti adezivul de tapet recomandat pt tipul de tapet ce urmeaza a fi  montat, prin amestecarea continutului de tip praf in cantitatea de apa specificata pe ambalaj, folosind galeata ( sau alt tip de recipient ) indicata mai sus.

h.      Stabiliti un punct de plecare de unde sa incepeti efectiv montarea tapetului. Daca urmeaza sa tapetati toata camera, de regula acel punct de plecare (care va fi si de sosire de altfel !) ar trebui sa fie in spatele  usii de acces in acea camera.

i.         Odata stabilit punctul de plecare, trasati cu ajutorul firului de plumb / bolobocului / laserului de nivel o linie perfect dreapta perpendiculara pe sol ce va ajuta la aplicarea perfect verticala a primei fasii de tapet aplicate. Este o conditie esentiala aplicarea primei fasii perfect vertical, altfel este imposibil sa finalizati cu succes  montajul tapetului respectiv, pe masura ce aplicati noi si noi fasii lucrurile se agraveaza si intr-un final ajungeti  in situatia  de a lua totul de la inceput. Foarte important este ca aceasta linie verticala sa fie trasata la o distanta egala cu cea a fasiei de tapet ce urmeaza a fi aplicat scazand insa 2 sau 3 cm pt siguranta, in cazul in care coltul de perete din care se incepe montarea tapetului nu este perfect vertical.

j.        Ar fi ideal daca ati avea la dispozitie o zona curata in care sa puteti pregati tapetul pentru a fi montat, in sensul decuparii fasiilor de tapet asa cum vor fi montate pe perete, potrivind modelul si adaugand cate 5 cm pt siguranta fiecarei fasii. Odata fasiile pregatite si alaturate, modelul potrivit, cei 5 cm pt fiecare fasie adaugat, procedati la numerotarea acestora si aplicare lor in ordinea in care au fost numerotate.

k.       Aplicati adezivul de tapet pe perete cu ajutorul trafaletului sau pensulei, acoperind zona fasiei ce urmeaza a se monta, apoi aliniati fasia de tapet incepand din partea de sus,de la tavan, si urmariti linia trasata vertical cu firul de plumb / laserul de nivel.

l.         Odata pozitionata fasia de tapet pe perete, eliminati surplusul de adeziv si bulele de aer cu ajutorul rolei de cauciuc, de preferat prin miscari stanga-dreapta, deoarece daca o faceti cu miscari pe verticala este posibil sa puneti presiune prea mare si sa intindeti tapetul ( care este umezit in acel moment, dar vinilul este elastic, se intinde ) neuniform si sa nu se mai potriveasca modelul de pe o fasie pe cealalta ( modelul se va potrivi in partea de sus, de unde ai inceput sa aplici fasia, apoi pe masura ce cobori se va decala din ce in ce mai mult ).

m.    Stergeti imediat cu laveta sau buretele orice urma de adeziv de pe suprafata tapetului, mai ales in zona imbinarilor, daca nu o faceti acum mai tarziu poate fi prea tarziu sau chiar imposibil si sa compromiteti tot procesul de montaj.  

n.      Odata aplicata fasia de tapet , eliminat surplusul de adeziv si eventualele bule de aer, sterse eventualele  urme de adeziv, procedati la indepartarea surplusului din partea de sus si jos folosind liniarul pentru taieturi la colt interior si cutterul.

o.      Decupati cu grija zonele in care se vor aplica prize, intrerupatoare, aplice, chiar si calorifere etc.

p.      In zona geamurilor / ferestrelor aplicati cu grija tapetul inclusiv pe spaletii interiori, laterali stanga – dreapta si sus.

q.   Pentru obtinerea unor finisaje de calitate si a unor ambienturi complete va recomandam si gama de plinte, cornise si ancadramente  de la www.ancadramente.com precum si perdelele, draperiile si tapiteriile de la www.perdelesidraperii.com.ro .

              Spor la treaba!

Detalii
1112-4

Date

Producator tapet
Adawall
Colectie tapet
Beta
Tip produs
Tapet vinil pe vlies
Dimensiuni tapet
1,06 m x 10,05 m / 10,6 mp
Repetare model tapet
0 cm
Disponibilitate tapet
La comanda
Termen livrare tapet
21 zile lucratoare
Stil
Tapet uni texturat
Model
Tapet tesatura
Culoare fundal
Tapet maro
Culoare model
Tapet maro
Destinatie
Tapet dormitor
Suport tapet
Tapet vlies
Material suprafata tapet
Tapet vinil structurat
Grad lavabilitate
Tapet superlavabil
Curatare tapet
Cu carpa / laveta / burete umede si detergent
Aplicare adeziv tapet
Doar pe perete
Adeziv tapet recomandat
Adeziv tapet vlies
Tapet rezistent umezeala
Da
Comentarii

Meniu

TAPET ONLINE

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare

Creaza cont gratuit pentru a putea administra lista de favorite.

Login